Audit SEO

Model nostru de analiză SEO ne ajută să evaluăm performanța website-ului tău.

Un audit SEO complet are rolul de a indica problemele de optimizare ale website-ului, poziționarea în motoarele de căutare, optimizarea SEO on-page (ex: analiză viteză website, optimizare cod sursa, bug fixing, optimizare conținut etc) și off-page (ex: link building), analiza concurenței, dar mai ales, identificarea oportunităților de creștere a website-ului. În urma raportului realizat de noi, vei putea identifica problemele si ce soluții există pentru optimizarea site-ului.

De ce este necesar un audit SEO ?

O radiografie clară

Identificam toate problemele care afectează poziționarea în Google, cum ar fi: conținutul text al paginilor, viteza de încărcare, codul sursă sau rețeaua de link-uri care trimit utilizatorul în website-ul tău, dar și mulți alți factori.

Standarde actuale

Motoarele de căutare își modifică frecvent algoritmul de căutare, de aceea este nevoie de o analiză care să țină cont de cele mai recente standarde și recomandări.

Analiza completă

Planul de audit SEO este conceput în funcție de website-ul tău, domeniul de activitate, competitori și audiență. Acesta indică punctele forte și slabe ale website-ului și identifică problemele care afectează autoritatea.

Recomandările de optimizare

In urma auditului SEO, propunem un plan complet de recomandări ce pot fi implementate în website pentru îmbunătățirea lui din punct de vedere SEO.

Cum lucrăm pentru proiectele de audit SEO ?

1

Stabilirea cerințelor

Tu ne trimiți informații despre website-ul pe care îl dorești auditat. Noi îți furnizăm contractul pentru consultare și semnare.
2

Realizarea auditului SEO

Realizăm auditul SEO complet al website-ului pe baza unui plan de analiză adecvat.
3

Raportul de audit

Construim un raport de audit care conține toate recomandările necesare pentru optimizarea website-ului.
+

Optimizarea SEO

Ne ocupăm de implementarea soluțiilor de optimizare SEO a website-ului, daca optezi pentru serviciile de optimizare SEO.