Campanii Facebook Ads

Promovarea prin campanii Facebook Ads te ajută să te adresezi mai rapid clienților interesați de afacerea ta și care folosesc social media în mod constant.

Utilizatorii de Facebook folosesc social media când iau decizia de a cumpăra produse și servicii, astfel că poți ajunge mai rapid la clienții interesați de afacerea ta prin reclame Facebook Ads. Experiența noastră te poate ajuta să crești vânzările prin construirea unui plan de promovare online care să genereze o rată bună de conversie.

Cum îți promovezi afacerea prin reclame Facebook Ads ?

Rezultate rapide
Vei observa rezultate rapide prin campaniile Facebook Ads, reclamele aducând mai mulți utilizatori în pagina de facebook sau pe website.
Țintirea audienței potrivite
Reclamele sunt adecvate audienței dorite, astfel încât să ajungi la utilizatorii interesați de serviciile și produsele pe care le vinzi.
Control asupra bugetului alocat
Ai control total asupra bugetului și poți decide ce sume aloci campaniilor și în ce momente.
Optimizarea campaniilor
Ne ocupăm de optimizarea campaniilor pe baza rezultatelor, astfel încât bugetul să fie cât mai eficient alocat.
Creșterea vânzărilor
Creșterea vânzărilor va fi rezultatul unei mai bune vizibilități a afacerii prin accesul la utilizatorii care preferă facebook ca sursă principală de informare.
Servicii complete
Oferim servicii care pot completa o strategie de promovare: design bannere, copywriting, design landing page, optimizare site pentru dispozitive mobile, integrarea cu sisteme CRM.

Cum lucrăm pentru proiectele de promovare prin Facebook Ads ?

Image module
1

Stabilirea cerințelor

Tu ne trimiți cerințele privind nevoile de promovare. Noi îți furnizăm contractul pentru consultare și semnare.
2

Realizarea campaniei Facebook Ads

Începem etapa de planificare a strategiei de promovare. Apoi realizăm anunțurile și lansam campania de promovare.
3

Optimizarea campaniilor de promovare

Analizăm rezultatele obținute în urma campaniei lansate și optimizăm reclamele Facebook Ads pentru a îmbunătăți conversia. Analizăm rezultatele campaniei și optimizăm la nivel de cost / rezultat, oferind soluțiile de promovare online.
4

Consultanță

Propunem soluții privind optimizarea si îmbunătățirea website-ului în urma analizei rezultatelor campaniei Facebook Ads.