Servicii web design UI & UX

Design adaptat viitorului și o interfață care să contribuie la atractivitatea online a afacerii tale

Oferim serviciile de consultanța în UI & UX pentru fiecare site de prezentare sau magazin online construit. Experiența utilizatorului (User Experience) si interfața folosită pentru a interacționa cu website-ul accesat (User Interface) sunt unele din cele mai importante aspecte de care ținem cont atunci cand începem un proiect online. Serviciile de consultanță în UI si UX oferite de noi au ca elemente de bază inovația, analiza comportamentului utilizatorului si tehnologia actuală.

De ce este importantă experiența utilizatorului ?

Primele câteva secunde după accesarea unui website reprezintă șansa ta de a convinge utilizatorul să afle mai multe despre tine. De aceea, experiența utilizatorului  este importantă din prima clipa, fie că are loc pe un laptop sau pe telefonul mobil.

Un design care ține cont de specificațiile UI & UX are avantajul de a oferi utilizatorilor o experiență captivantă și care să crească rata de conversie. Nu este suficient doar să ai un trafic ridicat si o bună indexare în motoarele de cautare. Ai nevoie de un website care să convertească utilizatorul într-un client.

Când vorbim despre experiența utilizatorului  cu website-ul tău ne gândim la cât de confortabil se simte acel vizitator în interacțiunea cu secțiunile din site pe toate dispozitivele (design responsive).

Image module

Cum lucrăm in proiectele de design web ?

Image module
1

Stabilirea cerințelor

Tu ne trimiți o descriere detaliată a cerințelor privind design-ul dorit și o scurtă prezentare a afacerii. Noi îți furnizăm contractul pentru consultare și semnare.
2

Fișa de proiect

Pe baza cerințelor și detaliilor preliminare, întocmim o fișa de proiect care cuprinde toate informatiile ce duc la finalizarea proiectului.
3

Realizarea proiectului

Începem etapa de realizare a proiectului de web design având ca obiectiv îmbunătățirea experienței utlizatorului și interfața.
4

Lansare online

Tu ne oferi feedback privind proiectul realizat, noi ne ocupăm de ultimele modificări înainte de livrarea lui către tine.