Servicii Optimizare SEO

SEO ajută la creșterea traficului în urma implementării unui plan bine documentat și adecvat afacerii tale.

SEO este soluția complexă prin care afacerea ta poate ocupa poziții de top în Google. Optimizarea pentru motoarele de căutare este necesară indiferent dacă afacerea ta este prezentă în mediul web sub formă de magazin online, site de prezentare sau o platformă. SEO creează un avantaj competitiv, contribuie la îmbunătățirea experienței utilizatorului și crește notorietatea website-ului.

De ce este necesară optimizarea – SEO ?

Poziționare de top în Google

Creșterea organică în Google generează un trafic mai bun în website-ul tău și implicit creșterea vânzărilor.

Țintirea audienței potrivite

Un plan de optimizare potrivit afacerii tale asigură nu doar afișarea website-ului în Google, ci are ca obiectiv atragerea utilizatorilor care caută exact serviciile sau produsele pe care le vinzi. Calitatea conținutului și experiența utilizatorului completează strategia de optimizare și transformă un utilizator în cumpărător.

Creșterea autorității website-ului

Un website optimizat va fi afișat în top rezultate dacă are o autoritare mare în online, de aceea un plan inteligent și complet va contribui la îmbunătățirea tuturor factorilor ce decid autoritatea lui.

Standardele de performanță

Motoarele de căutare își modifică frecvent algoritmii de afișare a rezultatelor, de aceea este nevoie ca un website să țină cont de cele mai recente modificări. Optimizarea pentru Google este un proces dinamic care se raportează permanent la aceste standarde.

Cum lucrăm pentru proiectele SEO ?

1

Stabilirea cerințelor

Tu ne trimiți informații despre website-ul pe care îl dorești optimizat. Noi îți furnizăm contractul pentru consultare și semnare.
2

Realizarea optimizării SEO

Realizăm optimizarea SEO a website-ului pe baza unei fișe de proiect complete sau pe baza raportului de audit realizat anterior de către noi.
3

Raportul privind implementarea

În urma implementării proiectului, menționăm toate modificările într-un raport detaliat pe care îl aveți la dispoziție pentru dezvoltările web viitoare.
+

Dezvoltare web

Ne ocupăm de implementarea soluțiilor recomandate în urma optimizării SEO a website-ului, dar si de optimizarea vitezei de încărcare .