Creare Magazin Online

În realizarea soluțiilor ecommerce punem accent pe calitate, funcționalitate și securitate.

Crearea unui magazin online profesional începe cu analiza afacerii tale pentru a identifica domeniul în care activezi și tipurile de produse pe care dorești să le vinzi online. Creșterea vânzărilor depinde direct de ușurința cu care utlizatorii interacționează cu magazinul online, design-ul modern și atractiv, dar și prezentarea în mod inteligent a produselor disponibile.

Care sunt avantajele unui magazin online ?

Optimizare pentru orice device

Magazinul tău virtual va fi optimizat pentru orice device – mobil, desktop sau tabletă.

Design modern

Magazinul va avea un web design modern, care să permită navigarea intuitivă și să repezinte cu succes brandul.

Administrarea magazinului

Vei avea multiple opțiuni de administrare a magazinului, putând opta pentru servicii de mentenanță si suport din partea noastră.

Plăți securizate

Plăți securizate și implementarea politicii de protecție a datelor personale.

Module specifice

Magazinul web va fi optimizat și securizat, având module specifice pentru facturare, livrare, plată, dar si altele specifice.

Monitorizare audiență

Analiza comportamentului utilizatorilor și a rezultatelor privind traficul, cu optiunea de a alege servicii de SEO și marketing digital.

Ce tip de magazin online îți recomandăm?

magazin online woocommerce wordpress

Creare magazin Woocommerce

Un magazin web realizat in Woocommerce (WordPress) este soluția ideală pentru afacerile mici. Este soluția ideală pentru antreprenorii care doresc un magazin online rapid, cu produse puține si nu au încă experiență in administrarea unui magazin online.
magazin online la cheie magento

Realizare magazin online Magento

Serviciul de realizare magazin online Magento este dedicat celor ce își doresc magazine virtuale spațioase, cu o varietate mare de produse. Este soluția ecommerce cea mai indicată atunci când se așteaptă un volum mai mare de vânzări. Este indicat antreprenorilor care își doresc o administrare complexă a produselor și elementelor constitutive.
magazin web prestashop

Creare site ecommerce Prestashop

Un site ecommerce Prestashop este dedicată celor ce își doresc magazine virtuale cu un volum mediu de vânzări, cu produse variate. Această soluție ecommerce este ușor de administrat și este recomandată antreprenorilor care sunt deja familiarizați cu vânzările online.

Cum lucrăm pentru construirea unui magazin online ?

Image module
1

Stabilirea cerințelor

Tu ne trimiți o descriere detaliată a cerințelor privind magazinul online și o scurtă prezentare a afacerii tale. Noi iti furnizăm contractul pentru consultare și semnare.
2

Fișa de proiect

Pe baza cerințelor și detaliilor preliminare, întocmim o fișa de proiect care cuprinde structura magazinului online, functionalitatile și sugestii de design din care să alegi opțiunea pe care o consideri cea mai potrivită.
3

Construire magazin online

Incepem etapa de realizare a magazinului web conform cu fisa de proiect, ținând cont de viziunea ta și imaginea afacerii pe care o administrezi.
4

Lansare magazin online

In urma feedback-ului primit, ne ocupăm de ultimele modificări si optimizări, apoi lansăm magazinul online. Un pas mic pentru tine, un pas uriaș pentru afacerea pe care o administrezi.