SITE-URI DE PREZENTARE

Iti punem la dispozitie serviciul de creare site de prezentare pentru ca afacerea ta sa fie prezenta online. Primul lucru pe care il fac clientii este sa caute mai multe detalii despre afacerea ta. Majoritatea deciziilor de business incep cu o cautare online. 

create-site

Vrei sa iti prezinti afacerea prin website-ul propriu si imaginea afacerii tale sa fie descrisa in cea mai buna lumina posibila. Este ideal ca potentialii tai clienti sa nu afle despre tine din alte surse, pe care nu le poti controla.

Realizare site-uri de prezentare, adaptate pentru toate tipurile de dispozitive (100% responsive).

Care sunt motivele pentru care ai nevoie de un site de prezentare pentru afacerea ta?

Decizia de realizare site de prezentare contribuie la dezvoltarea afacerii prin atragerea unui număr mai mare de clienți. In ultimii ani, preferința românilor în a verifica o afacere online cu care vor să interacționeze este în creștere.

Website-ul de prezentare al afacerii tale trebuie să definească în mod clar și atractiv ceea ce dorești să știe clienții despre business-ul pe care îl administrezi.

Acesta contribuie la construirea unei imagini adecvate și trebuie să aibă un web design profesional pentru toate dispozitivele (mobil, desktop, tabletă).

Avantaj competitiv

Ai un avantaj competitiv in mediul online dar si in cel offline.

Atentie la detalii

Prezinti in detaliu serviciile si produsele pe care le vinzi

Decizii inteligente

Cunosti audienta si iei decizii de business inteligente

Reputatie

Fructifici recomandarile si cresti reputatia afacerii

STRUCTURA UNUI SITE DE PREZENTARE

Cum lucram pentru realizarea unui site de prezentare?

Stabilirea cerintelor

Tu ne trimiți cerințele privind website-ul și o scurtă prezentare a afacerii. Noi îți furnizăm contractul pentru consultare și semnare.

Fișa de proiect

Pe baza cerințelor și materialelor primite, întocmim o fișa de proiect care cuprinde structura de pagini a website-ului de prezentare și sugestii de design pentru crearea site-ului.

Realizarea site-ului

Începem etapa de creare site de prezentare, ținând cont de viziunea ta, imaginea afacerii pe care o administrezi și cerințele proiectului.

Lansarea online

In urma feedback-ului primit, ne ocupăm de ultimele modificări si optimizări, apoi lansăm website-ul online. Un pas mic pentru tine, un pas uriaș pentru afacerea pe care o administrezi.

CATEVA SITE-URI DE PREZENTARE DIN PORTOFOLIU

CLIENTII NOSTRI AU INCREDERE IN NOI