Asigurare Website: Investitia in Mentenanta Website-ului

Asigurare Website

Ai luat vreodata in considerare o asigurare website? Probabil ca ti-ai asigurat deja alte lucruri care sunt importante pentru tine: masina, casa, poate chiar viata. Sa ai un website in ziua de azi este mai important ca niciodata. Majoritatea deciziilor de business incep cu o cautare online. Din acest motiv, vrei sa iti prezinti afacerea prin site-ul propriu, astfel incat potentialii clienti sa nu citeasca despre tine din alte surse.

Asigurare Website

Pentru a afla mai multe despre compania ta, primul lucru pe care il poate face un potential client este sa faca o cautare online. Este necesar sa ai un website atragator si profesional, care reflecta imaginea corporate si care prezinta afacerea ta cu acuratete si in cea mai buna lumina posibila, dar, mai presus de toate, trebuie sa fie accesibil usor 24/7 si sa functioneze bine la fiecare accesare.

Daca uneori website-ul este inaccesibil, va avea un impact negativ asupra imaginii companiei tale si iti va lasa vizitatorii cu un sentiment de frustrare si nesatisfactie. Pentru multi potentiali clienti, website-ul tau poate fi prima impresie despre compania ta. Vrei sa iti asumi riscul de a face o impresie negativa atunci cand un potential client este pe cale de a decide daca va face sau nu afaceri cu tine?

93% dintre toate deciziile de afaceri incep cu o cautare online!

De aceea, o parte a bugetului de marketing trebuie sa fie in mod explicit alocat pentru:

  • crearea unui website
  • mentenanta permanenta a website-ului

Este foarte greu promis ca un website va functiona tot timpul fara probleme. Acest lucru se datoreaza mai multor factori: dezvoltarea accelerata a tehnologiei, browsere noi care apar frecvent si cele existente care sunt actualizate in mod constant cu noi functii, dispozitive noi care se lanseaza pe piata trimestrial, versiuni noi de WordPress si actualizari de pluginuri, etc. Oricum, exista posibilitatea de a minimiza aparitia problemelor prin actiuni regulate de mentenanta de calitate, si pentru a mentine o imagine pozitiva a brandului si implicit a economisi foarte multi bani, restrangerea ariei de aparitie a problemelor face o diferenta uriasa.

Cat Costa o Asigurare Website?

Cand te gandesti cat costa pentru tine asigurarea site-ului, credem ca ar trebui sa iti pui urmatoarele intrebari:

  • Care e valoarea pe care crezi ca o are performanta corecta a website-ului tau si a informatiei prezentate in site?
  • Care e valoarea imaginii pozitive a brandului sau a companiei tale?

Daca nu poti raspunde rapid acestor intrebari, iti prezentam 5 motive principale pentru care asigurarea website-ului tau este egala si la fel de importanta cu crearea site-ului companiei tale.

investitie mentenanta website

5 Motive pentru Care Trebuie sa Investesti in Mentenanta Website-ului Tau

1. Interesul fata de clienti

Daca potentialii sau actualii tai clienti nu pot ajunge la tine, vor fi fortati sa caute o alternativa. Se pot duce la competitie pentru o de scurta durata, dar daca problema persista, s-ar putea sa ii pierzi pentru totdeauna.

2. Clasarea in Motoarele de Cautare

Website-urile infectate cu malware, si Website-urile cu perioade mari de inaccesibilitate sunt penalizate, uneori chiar inlaturate din index. Poate sa treaca o mare perioada de timp pentru a-ti recapata pozitia pe care o ocupa website-ul tau in motoarele de cautare inainte de aparitia problemei.

3. Venituri ratate

Ia in considerare cati bani poti pierde pentru fiecare ora in care website-ul tau nu a functionat conform asteptarilor.

4. Imaginea Afacerii Tale

Ia in considerare cum orice perioada de downtime afecteaza nu numai imaginea ta online dar si perceptia asupra website-ului si asupra afacerii tale. Daca website-ul tau este instabil, da erori sau nu este accesibil, va crea probleme de credibilitate chiar si intre cei mai loiali clienti pe care ii ai.

5. Investitia Timpului Tau

Cat timp esti dispus/a (si stim ca timpul inseamna bani) sa pierzi pentru repararea acestor probleme?

Serviciile de Mentenanta Website de la Indev

Acum ca am clarificat importanta mentenantei website-ului, iata ce beneficii aveti apeland la serviciile noastre.

Beneficiile Serviciilor de Mentenanta Website WordPress

Sunt numeroase beneficii date de o mentenanta corecta a website-ului tau. Iata-le pe cele mai importante:

  • nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu atacurile hackerilor
  • backup-urile regulate vor asigura securitatea datelor si fisierelor
  • vei primi notificari instante la aparitia problemelor
  • vei putea sa pui manual site-ul in modul de mentenanta si sa ai o pagina de mentenanta personalizata
  • analiza avansata si recomandari SEO care te vor ghida in imbunatatirea continutului site-ului tau
  • in cazul in care apare o problema, echipa indev va raspunde prompt pentru a se ocupa de problema

Ce se poate intampla daca website-ul tau nu este protejat

Acum cateva zile, unul dintre clientii nostri ne-a sunat in legatura cu o problema: in mijlocul unei campanii de marketing importante, site-ul lui a picat!

Website-ul a fost accesibil, dar designul era distrus complet, clipurile video nu se afisau si prima pagina se incarca in mai mult de 18 secunde. A trebuit sa opreasca toate reclamele platite pe toate platformele pentru minimiza pierderile pana cand am putut repara problema.

I-a parut foarte rau ca nu luase decizia sa investeasca buget in mentenanta website-ului. Chiar daca website-ul a functionat luni de zile fara probleme, aceste cateva ore au costat clientul mai multe decat a economisit prin lipsa investitiei in serviciile de mentenanta, fara sa mai luam in considerare tot stressul la care s-a supus si modul in care a fost afectata imaginea afacerii lui.

Lectie invatata in cel mai dur mod posibil!

Acesta este doar un exemplu, si nici macar unul inspaimantator. Sunt foarte multe situatii care pot avea consecinte mult mai stresante.

Decizia sa nu-ti intretii website-ul in mod regulat poate avea un impact negativ asupra afacerii tale in multe moduri. Uneori, nici macar nu stii ca pierzi bani din cauza pierderii pozitiilor in motoarele de cautare, sau a faptului ca website-ul tau se incarca mai greu decat este dispus un vizitator sa astepte. Cand vorbim de functionalitate, parti din website-ul tau (formulare de inregistrare, autentificare, newslettere) pot avea probleme de functionare pe o perioada mare de timp, pana sa iti dai seama de acest lucru. Cel mai rau lucru posibil ar fi ca site-ul tau poate fi atacat de hackeri si sa fie inaccesibil timp de mai multe zile, si ai putea pierde si tot continutul site-ului.

Nu-ti asuma riscul de a pierde potentiali clienti, si implicit bani din lipsa unui plan de mentenanta neadecvat. Contacteaza-ne azi si ne vom asigura ca website-ul tau are parte de performanta maxima si functioneaza corect tot timpul.

 

Share:
Need a successful project? Let's start working together!