Optimizare Site

Toate site-urile de prezentare si magazinele online realizate de noi sunt optimizate web.

Serviciile de optimizare site sunt necesare atunci când îți dorești ca site-ul de prezentare sau magazinul online să se încarce cât mai repede în browser și să corespundă funcțional standardelor tehnologice actuale. Ne ocupăm de analiza completă a website-ului tău și construim un plan de optimizare care să asigure un timp excelent de încărcare și funcționarea fără erori.

De ce este importantă optimizarea site-ului ?

Mobile first

Ne asigurăm că afișarea este corectă și eficientă pe dispozitivele mobile, ținând cont că tot mai mulți utilizatori folosesc mobilul pentru accesarea informațiilor despre afacerile cu care vor să interacționeze.

Viteză de încarcare excelentă

Pentru o bună experiență a utilizatorului, ne asigurăm că o pagină web se încarcă în cel mult 3 secunde, în caz contrat utilizatorul va închide pagina respectivă.

Optimizarea imaginilor

Ne asigurăm că tot conținutul unei pagini este optimizat, mai ales din punct de vedere grafic. Folosim instrumente precum Google PageSpeed Insights pentru analiza paginilor web din structura site-ului sau magazinului online.

Optimizarea codului sursă

Erorile HTML, CSS și JS pot afecta încărcarea unui website, de aceea ne asigurăm că întregul cod care determină funcționarea website-ului este analizat și optimizat.

Cum lucrăm pentru optimizarea unui site ?

Image module
1

Stabilirea cerințelor

Dumneavoastră ne trimiteți informații despre website-ul pe care îl doriți optimizat. Noi vă furnizăm contractul pentru consultare și semnare.
2

Analiză site

Analizăm site-ul si construim un plan de optimizare web care să cuprindă toate modificările și îmbunătățirile necesare,
3

Predarea proiectului

Website-ul dumneavoastră este optimizat si veți primi un raport complet cu intervențiile noastre privind planul de optimizare site.